KIRŞEHİR / MERKEZ - Kırşehir Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

2024-2025 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanacak olan yeni müfredat ve eğitim modeli açıklandı

Nis

Okulumuz öğrencilerini öğretmenlerimiz nezaretinde Ahilik Müzesini gezmeye götürdük

Ock

19 Ocak 2024 Cuma Günü öğrencilerimiz büyük bir mutlulukla karneleri aldılar. Daha sonra İstiklal Marşımızı okuyup ara tatile ayrıldılar

Ock

Engelliler Haftası, Birleşmiş Milletler’e bağlı 156 ülkede ,10 Mayıs ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan özel bir haftadır. Tüm dünyada engellilerin haklarının diğer insanlarla eşit ölçüde sağlanması,onların topluma kazandırılması ve toplumlarda engelli kişilerin güçlendirilmesi amacıyla kutlanmaktadır.

Engellilik doğuştan veya sonradan herhangi bir sebeple zihinsel,bedensel, ruhsal,  ve sosyal yetilerini çeşitli derecelerde kaybetme, normal yaşamın gereklerine uyamama olarak tanımlanmaktadır. DSÖ Dünya Engellilik Raporuna göre, dünya nüfusunun yüzde 15'i veya 1 milyardan fazla insan engelli yaşıyor. Bu sayının 450 milyonunun zihinsel veya nörolojik bir hastalığı olduğu tahmin edilmektedir. Her insan bir engelli adayıdır. Hayatın her alanında engellilere saygı göstermek her ferdin görevidir.

Yeni binamız 2024-2025 eğitim-öğretmi yılına hazır olacak.

Ağu

Okulumuzun yeni binası hızla yapılıyor .16 Derslikli ve atölyeleri ile modern bir yapıda olacak olan binamıza En geç 2024 yaz tatilinde geçmeyi planlıyoruz

Tem

2022-2023 Sene Sonu Türkiye Finallerinde Nevşehirde yapılan yarışmalarda Gümüş ve bronz madalyalar aldık.

Tem

Yaz tatilini fırsat bilerek sinek,böcek ve haşerelere karşı önlem olması amacıyla Okulumuzun güzelce dip köşe ilaçlamasını yaptık

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Karne töreni ve son sınıf öğrencilerine veda töreni düzenledik.

Haz

Aile Eğitimlerimizi hassasiyetle yaptık önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

May

Okulumuz Yeni Binası Engelli öğrencilerimize uygun bir mimari ile inşaa edilmektedir.Kayseri Ankara asfaltına sınır 27 Evler yokuşunu çıkınca hemen yol kenarında AFAD yeni binası karşısında yer almaktadır.

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı gerçekleştirdik.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler gününü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin ALPASLAN'ın Şube Müdürlerimizin ,Okul Müüdürlerimizin ,Velilerimizin katılımları ve sevgili öğrencilerimizin sergilediği yüksek performanslı etkinliklerle kutladık.