KIRŞEHİR / MERKEZ - Kırşehir Özel Eğitim Meslek Okulu

Kırşehir Özel Eğitim Meslek Okulu

Ahi Evran Mahallesi 731. Sok. Bina No 3 Merkez, Kırşehir
Vizyon
Eğitimde çağdaş yöntem ve tekniklerle sürekli yenileşme ve gelişmeyi sağlayarak özel eğitime muhtaç bütün öğrencilerimize; iş, çalışma ve meslek bilinci vererek toplumun yararını amaçlayan, öğrencilerimizi istihdama yönelmiş kendi kendine yetebilen, yurttaşlık bilincine erişmiş ve topluma adapte olmuş bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
Misyon
İlköğretimlerini tamamlayan genel ve mesleki ortaöğretim programlarına devam edemeyecek durumda olan ve 21 yaşından gün almamış hafif orta düzeyde zihinsel engelli ve öğrenme güçlüğü olan öğrencilerin çevrenin sosyal kültürel, ekonomik özellikleri ve şartları ile istihdam imkanları dikkate alınarak temel yaşam becerilerini geliştirmek topluma uyumlarını sağlamak, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmaktır. İşe yerleştirilmeleri uygun olan öğrencilerin ilgi, yetenek ve seviyelerine uygun iş yerlerine yönlendirilmesini sağlamak.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Toplu Taşıma
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz Taşımalı Sistemle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak taşınmaktadır
Ahi Evran Mahallesi 731. Sok. Bina No : 3 Merkez, Kırşehir
İl Merkezinde
Sportif Etkinlikler
İl içi Ve il dışı sportif faaliyetlere katılım sağlanmaktadır.Türkiye finallerinde 1. lik 2. lik ve 3.lük kazanılmıştır.
Mayıs 2022 hollandaya 20 öğrenci 8 öğretmen götürülmesi planlanmaktadır
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
1-2015-2016 Yılı Erasmus Projesi ortağı 2-2016-2017 Eğitim öğretim yılı Erasmus Projesi sahibi.Kabul edildi.